Pagina principală    Despre noi    Noutăți editoriale    Publicați cu noi    Contact
  Publicații     e-OSIM     Legături utile     Evenimente     Site-ul OSIM

Pagina web a Editurii, unde puteți accesa atât publicațiile OSIM: Buletinul Oficial de Proprietate Industrială (BOPI), cu cele șase secțiuni aferente: Invenții, Cereri de Certificat Suplimentar de Protecție, Mărci, Desene și Modele, Protecția Noilor Soiuri de Plante, Cereri de Brevete de Invenții Europene; BOPI Design on-line și Registrul on-line pentru desene și modele, Revista Română de Proprietate Industrială, Raportul anual al OSIM, cât și alte publicații apărute sub egida Editurii OSIM, precum și informații de interes general.

Resursă valoroasă de informații, ce vă oferă acces la bazele de date și la registre, precum și informații utile despre: publicarea electronică, depunerea electronică a cererilor de brevet de invenție, e-Learning. Informații utile privind dreptul de autor, piața de carte, organizarea de târguri de carte de către Asociația Editorilor din România, precum și obținerea de ISSN, ISBN, ISMN, descriere CIP, elemente necesare publicării unei lucrări.

Informații privind participarea
OSIM la expoziții și târguri de carte, organizate atât în țară, cât și peste hotare. Sala de lectură din OSIM găzduiește periodic lansări de carte, precum și expoziții de pictură, artă fotografică etc.

 
Pagina web a OSIM, ce oferă informații complete despre
întreaga activitate a Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci, precum și despre proprietatea industrială și legislația în domeniul acesteia.
 

Copyright © Editura OSIM 2011 - Toate drepturile rezervate