30.01.2012
Lituania, România şi Suedia se alătură

Datele privind mărcile din Oficiul Naţional de Brevete din Republica Lituania, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci din România şi Oficiul pentru Brevete şi Înregistrări din Suedia sunt acum adăugate în instrumentul de căutare TMview, care oferă acces gratuit la informaţii privind cererile de înregistrare a mărcilor şi la mărcile înregistrate de la mai multe oficii de naţionale reprezentative.

Cea mai recentă extindere a TMview ridică numărul total al oficiilor care contribuie cu informaţii la 17. În afară de Lituania, România şi Suedia, acestea sunt: Bulgaria, Benelux, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Spania, Franţa, Regatul Unit, Italia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, OMPI şi OAPI. Odată cu adăugarea a peste 600 000 de mărci lituaniene, româneşti şi suedeze, TMview oferă în prezent acces la un total de peste 6,6 milioane de mărci.

TMview, care a început să funcţioneze în producţie la 13 aprilie 2010, se dovedeşte a fi apreciat de utilizatori. De la acea dată a avut peste 530 000 de vizitatori din 170 de ţări diferite, utilizatorii din Spania, Germania şi Italia fiind printre cei mai frecvenţi vizitatori.

Puteţi obţine mai multe informaţii la https://www.tmdn.org/tmview/welcome / https://www.tmdn.org/tmview/welcome.html?lang=ro


Se lansează o nouă versiune a TMview

TMview este un instrument online gratuit care le permite utilizatorilor să caute în bazele de date mărci existente ale principalelor oficii pentru proprietate intelectuală.

Începând de astăzi este disponibilă a doua versiune a TMview. Această nouă versiune vă oferă noi caracteristici, precum:
  • O interfaţă reproiectată pentru îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor. Aceasta include opţiuni pentru configurarea integrală a preferinţelor utilizatorilor şi afişarea rezultatelor de căutare, precum şi un sistem de file pentru deschiderea simultană a mai multor mărci.
  • Noi caracteristici de căutare şi filtrare, precum căutarea aproximativă, căutarea sintagmelor, istoricul căutării, sugestii de căutare. De asemenea, sunt disponibile mai multe criterii de căutare în căutarea avansată, precum posibilitatea de a căuta în funcţie de oficiul (oficiile) de mărci, numărul de referinţă al mărcii şi statutul mărcii.
  • Un sistem de alerte prin care utilizatorii primesc notificări atunci când au loc evenimente specifice în legătură cu mărcile selectate.
  • Performanţa îmbunătăţită şi posibilitatea de a vizualiza mai multe mărci pentru fiecare oficiu.

Puteţi obţine mai multe informaţii la https://www.tmdn.org/tmview/welcome